Opruimsupport

Wil jij nog één keer je huis opruimen en dat zo houden?
Wil jij genieten van de spullen om je heen?
Wil jij weer ruimte in je hoofd en leven ervaren?

OPRUIMEN GEEFT ENERGIE EN LUCHT

Your Personal Support coacht jou op praktische wijze naar jouw ideale lifestyle.


Opruimsupport – Jouw Opruimfeest

Heb jij al zo vaak je opgeruimd om vervolgens te ervaren dat je huis alweer een rommel is? Ben je het zat om continue spullen kwijt te zijn en het gevoel te hebben dat het altijd een troep is? Wil je niet weer hoeven op te ruimen?

Met Jouw Opruimfeest kan ik je helpen om nog één keer voorgoed op te ruimen. Hiermee ontstaat niet alleen structuur, rust en ruimte in je huis, het geeft je veel meer; denk aan ruimte in je hoofd en leven, positieve energie en de kans om jouw ideale lifestyle te creëren.

Werkwijze
In mijn werk zet ik jou centraal. Na een intake gesprek van ca. 1,5 uur waarin we jouw uitdagingen en wensen inventariseren, ontvang je, voordat we beginnen met Jouw Opruimfeest, het op maat gemaakte Plan van Aanpak inclusief de tijdsplanning.

Wekelijks gaan we samen aan de slag in één ruimte van je huis. Per slot van rekening moet het leven van alledag gewoon doorgaan zonder dat er extra chaos ontstaat. Per categorie doorlopen we al jouw spullen en maken we samen keuzes. Ik snap dat het een gek idee is om al je spullen met een ‘vreemde’ te delen maar, maak je hierover geen zorgen. Ik ben als opruimcoach veel gewend en ben er om jou te helpen op basis van vertrouwen. Wanneer je de slag van het opruimen te pakken hebt, overleggen we wat we samen doen en wat je zelf kan doen. Zo neem ik je stapsgewijs mee op weg naar jouw ideale lifestyle. Naast het leren opruimen, adviseer ik hoe jij je spullen logisch en efficiënt op kan bergen en hoe je dit in de toekomst zo kan houden zonder terug te vallen in oud gedrag.

Wanneer het einde van Jouw Opruimfeest is bereikt en jij je ideale lifestyle hebt gecreëerd, gaan we naar de Afterparty. In deze periode kom ik gedurende 3 maanden nog 1 x per maand in sessies van 1,5 uur bij je langs, waarin jij je ervaringen met mij deelt. Indien nodig zetten we samen de puntjes op de i ter waarborging van Jouw Opruimfeest.

Wil je meer aanvullende informatie of wil je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?

Benieuwd naar mijn tarieven?

Wil jij meer tijd door structuur
& meer energie door overzicht?

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief en ontvang praktische tips voor het
Opruimfeest van jouw huis en werkplek.